Dragons Lair præsentere DANMARKSMESTERSKAB I FFG-spil. Vi ser frem til nogle hyggelige turneringer, med forhåbentlig en masse veloplagte LCG-spillere. Klik på spillene herunder, og kom direkte til siden med bestilling, hvor du kan læse om alle praktiske oplysninger ifm. arrangementet. Turneringerne finder sted d. 29. og 30. juni.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Turneringerne afholdes som udgangspunkt i Dragons Lair Odense. Alle forhåndstilmeldte vil få direkte besked om ændringer i programmet eller event lokation. Ved meget stor mængde forhåndstilmeldinger, forbeholder vi os ret til, at ændre lokationen.

ADRESSE

Dragons Lair Odense
Gråbrødrepassagen 9
5000 Odense

TILMELDING

Tilmelding sker via hjemmesiden Dragonslair.dk. Bemærk, at der IKKE vil blive trukket fragt ved bestilling af event. Det koster 100 kr. pr. deltager pr. turnering, at deltage. Klik på den ønskede turnering herover for, at læse mere om turneringen og forudbestille din billet.

PRÆMIER

Førstepladsen til hvert event vinder en WORLD CHAMPIONSHIP WEEKEND TICKET, som giver adgang til, at deltage i verdensmesterskaberne! De øvrige præmier består af forskellige ting, afhængig af det valgte spil. Det kan du læse meget mere om under de enkelte produkter. Klik på det ønskede spil herover, og læs mere.

BEGRÆNSET DELTAGER ANTAL

Vi forbeholder os ret til, at begrænse deltager antallet efter behov. Vi anbefaler, at du forhåndstilmelder dig. Så snart dette er gjort, er du sikret en plads i den ønskede turnering. Bemærk, grundet tidspunkterne for afholdelse, vil det ikke være muligt, at deltage i både X-Wing og Star Wars LCG samtidig, eller deltage i både Android: Netrunner og Game of Thrones LCG samtidig.